TMaaS organiseert een webinar voor steden wereldwijd

Op 28 mei organiseren we samen met TomTom, Waylay, Be-Mobile en Universiteit Gent een webinar voor steden wereldwijd om dieper in te gaan op verkeersmanagement met gebruik van TMaaS, data verwerving door steden en we bespreken de use cases voor Stad Gent.

Schrijf je in voor de webinar, deelname is gratis. Na inschrijving sturen we je link om live deel te nemen!

Sprekers

Jens De Valck (Be-Mobile), Stephanie Leonard (TomTom), David Chambaere (Waylay), Casper van Gheluwe (Universiteit Gent)

 

november 4, 2019

Presentatie TMaaS op jaarlijkse Polis conferentie / Blog

Dit jaar zullen we de belangrijkste bevindingen van het TMaaS project presenteren op de jaarlijkse Polis-conferentie in Brussel op 27 november. Vanuit de stad Gent deelt TMaaS-teamlid Sophie Gillaerts de innovaties in verkeersmanagement, samen met Stephanie Leonard (TomTom) in sessie 2B, “Het veranderende gezicht van verkeersmanagement”. De presentatie zal inzoomen op de rol van steden […]

Lees verder…

Read more
juli 2, 2019

Apps ontwikkelen als studentenjob / Blog

Summer of Code 2019 is een hackaton van vier weken, die plaatsheeft in de maand juli. Het event biedt studenten die in België verblijven de kans om onder vakkundige begeleiding opensourceprojecten te ontwikkelen, die nadien in de praktijk kunnen gebruikt worden. Meer dan 75 ontwikkelaars, ontwerpers en communicatiestudenten gingen de uitdaging aan. Ook de ontwikkeling […]

Lees verder…

Read more