TMaaS organiseert een webinar voor steden wereldwijd

Op 28 mei organiseren we samen met TomTom, Waylay, Be-Mobile en Universiteit Gent een webinar voor steden wereldwijd om dieper in te gaan op verkeersmanagement met gebruik van TMaaS, data verwerving door steden en we bespreken de use cases voor Stad Gent.

Schrijf je in voor de webinar, deelname is gratis. Na inschrijving sturen we je link om live deel te nemen!

Sprekers

Jens De Valck (Be-Mobile), Stephanie Leonard (TomTom), David Chambaere (Waylay), Casper van Gheluwe (Universiteit Gent)

 

mei 8, 2019

Sociaal reisgedrag: Samen reizen we anders / Blog

Er zijn allerlei redenen aan te wijzen waarom mensen kiezen voor een bepaald vervoersmiddel. Deze zaken kunnen onder andere meespelen: het doel van je verplaatsing, de toegang tot bepaalde vervoersmodi; het tijdstip waarop je je wil verplaatsen, de ervaring van de verplaatsing zelf; de omgevingsfactoren (waar bevinden zich de bushaltes, waar liggen de wegen, wat […]

Lees verder…

Read more
mei 8, 2019

Podcast: Alles wordt slim, zelfs de autostrade / Blog

In deze aflevering van Bits en Atomen neemt John Baekelmans (Managing Director imec Nederland)  je mee in de evolutie van slimme snelwegen en slimme steden. Hij illustreert hoe slimme verkeerslichten en straatverlichting de mobiliteitsflow en levenskwaliteit in steden kunnen verhogen. Vlaanderen, een slimme regio? We kijken niet meer alleen naar slimme steden, we kijken naar […]

Lees verder…

Read more
mei 7, 2019

Het dashboard van TMaaS krijgt vorm / Blog

Hoe zal het dashboard van het TMaaS-dataplatform eruitzien? Die vraag werd eerder uitgebreid besproken in een artikel dat zes softwaretools onder de loep nam. We zijn nu enkele maanden verder en de lancering van de nieuwe website komt dichterbij: tijdens de Gentse Feesten nemen de verkeersoperatoren van de Stad Gent het platform voor het eerst […]

Lees verder…

Read more