Stem op TMaaS!

Help TMaaS om de publieksprijs te winnen van de Belfius Smart Belgium Awards!

Stem eenvoudig op TMaaS door je stem uit te brengen op deze pagina.

Over

De Smart Belgium Awards Publieksprijs 2018 is een organisatie van Belfius Bank & Verzekeringen waarbij het publiek online zijn stem kan uitbrengen op één of meerdere projecten van de 50 genomineerde cases voor de Smart Belgium Awards 2018. Deze online voting speelt zich af op de website belfius.be/smartbelgium. De winnaar van de Publieksprijs wordt bekendgemaakt tijdens het Smart Belgium Event op woensdag 24 april 2019.

mei 8, 2019

Sociaal reisgedrag: Samen reizen we anders / Blog

Er zijn allerlei redenen aan te wijzen waarom mensen kiezen voor een bepaald vervoersmiddel. Deze zaken kunnen onder andere meespelen: het doel van je verplaatsing, de toegang tot bepaalde vervoersmodi; het tijdstip waarop je je wil verplaatsen, de ervaring van de verplaatsing zelf; de omgevingsfactoren (waar bevinden zich de bushaltes, waar liggen de wegen, wat […]

Lees verder…

Read more