Stem op TMaaS!

Help TMaaS om de publieksprijs te winnen van de Belfius Smart Belgium Awards!

Stem eenvoudig op TMaaS door je stem uit te brengen op deze pagina.

Over

De Smart Belgium Awards Publieksprijs 2018 is een organisatie van Belfius Bank & Verzekeringen waarbij het publiek online zijn stem kan uitbrengen op één of meerdere projecten van de 50 genomineerde cases voor de Smart Belgium Awards 2018. Deze online voting speelt zich af op de website belfius.be/smartbelgium. De winnaar van de Publieksprijs wordt bekendgemaakt tijdens het Smart Belgium Event op woensdag 24 april 2019.

juli 2, 2019

Apps ontwikkelen als studentenjob / Blog

Summer of Code 2019 is een hackaton van vier weken, die plaatsheeft in de maand juli. Het event biedt studenten die in België verblijven de kans om onder vakkundige begeleiding opensourceprojecten te ontwikkelen, die nadien in de praktijk kunnen gebruikt worden. Meer dan 75 ontwikkelaars, ontwerpers en communicatiestudenten gingen de uitdaging aan. Ook de ontwikkeling […]

Lees verder…

Read more