TMaaS genomineerd voor Belfius Smart Belgium Awards 2018

Met gepaste trots kondigen we aan dat de Stad Gent is genomineerd met het TMaaS-project in de categorie “Steden met meer dan 30.000 inwoners” voor de Belfius Smart Belgium Awards 2018! Ontdek wie de andere 50 genomineerden zijn. We zullen ons project binnenkort presenteren aan een jury en hopen de prijs mee te nemen op het Smart Belgium Event in Brussel op 24 april!

juli 2, 2019

Apps ontwikkelen als studentenjob / Blog

Summer of Code 2019 is een hackaton van vier weken, die plaatsheeft in de maand juli. Het event biedt studenten die in België verblijven de kans om onder vakkundige begeleiding opensourceprojecten te ontwikkelen, die nadien in de praktijk kunnen gebruikt worden. Meer dan 75 ontwikkelaars, ontwerpers en communicatiestudenten gingen de uitdaging aan. Ook de ontwikkeling […]

Lees verder…

Read more