TMaaS genomineerd voor Belfius Smart Belgium Awards 2018

Met gepaste trots kondigen we aan dat de Stad Gent is genomineerd met het TMaaS-project in de categorie “Steden met meer dan 30.000 inwoners” voor de Belfius Smart Belgium Awards 2018! Ontdek wie de andere 50 genomineerden zijn. We zullen ons project binnenkort presenteren aan een jury en hopen de prijs mee te nemen op het Smart Belgium Event in Brussel op 24 april!

februari 15, 2019

Een businessmodel voor TMaaS / Blog

Timo Latruwe is actief bij de Techno-Economics-unit van IDLab, een onderzoeksgroep van Universiteit Gent en Imec. Het TE-team bestaat uit een handvol gedreven onderzoekers, die een passie delen voor economie en technologie. Het is de snijlijn tussen die twee die de link vormt tussen Techno-Economics en TMaaS. Vanuit die optiek werkt Timo dan ook vol […]

Lees verder…

Read more
februari 8, 2019

Manyways: het nieuwe mobiliteitsdashboard voor Brussel / Blog

Droge mobiliteitsgegevens die wordt geblend, gemixt, gekookt en tot leven gebracht op een interactieve kaart en een real-time dashboard: vandaag wordt het nieuwe mobiliteitsdashboard Manyways.be gelanceerd voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! Manyways.be is een project gefinancierd door Smart Mobility Belgium, een initiatief van de Belgische ministers De Croo en Bellot. Het project wordt geleid door TMaaS-projectpartner […]

Lees verder…

Read more