Deelnemers gezocht voor workshops

Het onderzoeksteam van TMaaS is op zoek naar mensen die op maandag 19 november of woensdag 28 november willen deelnemen aan een interactieve workshop. Tijdens de workshop willen we samen met de Gentenaren én mensen die er vaak (of af en toe) komen, nadenken over hoe we ons digitaal informatieplatform kunnen vormgeven. Wij willen hieruit leren op welke manier we u interessante informatie kunnen aanbieden wanneer u een trip maakt naar of binnen Gent, zodat we uw reiservaring in de toekomst beter, sneller en veiliger kunnen maken. Voor uw deelname ontvangt u bovendien een Gentse cadeaubon van €40!

De workshop zal doorgaan in AC Portus (oude Belgacom toren), Keizer Karelstraat 1 te Gent van 18u30 tot 21u30. Er worden broodjes en drank voorzien.

Heeft u zin samen met ons na te denken over de toekomst van mobiliteit en mee te werken aan dit innovatieve project? Laat het ons dan snel weten door dit formulier in te vullen.

30 november 2018

Gent op weg naar TMaaS / Blog

In de eerste fase van ons project hebben verschillende projectpartners waaronder Universiteit Gent, KU Leuven, EPF en Be-Mobile onderzoek gedaan. NM magazine schreef hier een boeiend artikel over. Lees het artikel op de website of download het NM magazine (#3, 2018). […]

Lees verder…

28 november 2018

Angel Lopez Aguirre, researcher voor TMaaS / Blog

Sinds hij in juni zijn PhD in Computer Science Engineering afsloot, werkt Angel Lopez Aguirre als postdoctoraal onderzoeker aan het Department of Industrial Systems Engineering and Product Design van de UGent. In zijn onderzoek legt hij zich toe op de kwaliteit van data in mobiliteitsstudies en het verwerkingsproces van crowdsourced data – in het bijzonder […]

Lees verder…