Deelnemers gezocht voor workshops

Het onderzoeksteam van TMaaS is op zoek naar mensen die op maandag 19 november of woensdag 28 november willen deelnemen aan een interactieve workshop. Tijdens de workshop willen we samen met de Gentenaren én mensen die er vaak (of af en toe) komen, nadenken over hoe we ons digitaal informatieplatform kunnen vormgeven. Wij willen hieruit leren op welke manier we u interessante informatie kunnen aanbieden wanneer u een trip maakt naar of binnen Gent, zodat we uw reiservaring in de toekomst beter, sneller en veiliger kunnen maken. Voor uw deelname ontvangt u bovendien een Gentse cadeaubon van €40!

De workshop zal doorgaan in AC Portus (oude Belgacom toren), Keizer Karelstraat 1 te Gent van 18u30 tot 21u30. Er worden broodjes en drank voorzien.

Heeft u zin samen met ons na te denken over de toekomst van mobiliteit en mee te werken aan dit innovatieve project? Laat het ons dan snel weten door dit formulier in te vullen.

juli 2, 2019

Apps ontwikkelen als studentenjob / Blog

Summer of Code 2019 is een hackaton van vier weken, die plaatsheeft in de maand juli. Het event biedt studenten die in België verblijven de kans om onder vakkundige begeleiding opensourceprojecten te ontwikkelen, die nadien in de praktijk kunnen gebruikt worden. Meer dan 75 ontwikkelaars, ontwerpers en communicatiestudenten gingen de uitdaging aan. Ook de ontwikkeling […]

Lees verder…

Read more