Deelnemers gezocht voor workshops

Het onderzoeksteam van TMaaS is op zoek naar mensen die op maandag 19 november of woensdag 28 november willen deelnemen aan een interactieve workshop. Tijdens de workshop willen we samen met de Gentenaren én mensen die er vaak (of af en toe) komen, nadenken over hoe we ons digitaal informatieplatform kunnen vormgeven. Wij willen hieruit leren op welke manier we u interessante informatie kunnen aanbieden wanneer u een trip maakt naar of binnen Gent, zodat we uw reiservaring in de toekomst beter, sneller en veiliger kunnen maken. Voor uw deelname ontvangt u bovendien een Gentse cadeaubon van €40!

De workshop zal doorgaan in AC Portus (oude Belgacom toren), Keizer Karelstraat 1 te Gent van 18u30 tot 21u30. Er worden broodjes en drank voorzien.

Heeft u zin samen met ons na te denken over de toekomst van mobiliteit en mee te werken aan dit innovatieve project? Laat het ons dan snel weten door dit formulier in te vullen.

februari 15, 2019

Een businessmodel voor TMaaS / Blog

Timo Latruwe is actief bij de Techno-Economics-unit van IDLab, een onderzoeksgroep van Universiteit Gent en Imec. Het TE-team bestaat uit een handvol gedreven onderzoekers, die een passie delen voor economie en technologie. Het is de snijlijn tussen die twee die de link vormt tussen Techno-Economics en TMaaS. Vanuit die optiek werkt Timo dan ook vol […]

Lees verder…

Read more
februari 8, 2019

Manyways: het nieuwe mobiliteitsdashboard voor Brussel / Blog

Droge mobiliteitsgegevens die wordt geblend, gemixt, gekookt en tot leven gebracht op een interactieve kaart en een real-time dashboard: vandaag wordt het nieuwe mobiliteitsdashboard Manyways.be gelanceerd voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! Manyways.be is een project gefinancierd door Smart Mobility Belgium, een initiatief van de Belgische ministers De Croo en Bellot. Het project wordt geleid door TMaaS-projectpartner […]

Lees verder…

Read more